Nieuwe motoren

Nieuwe motoren

Hier vind je een overzicht van de nieuwste modellen van Triumph & Benelli. Uiteraard zijn al deze motoren op bestelling door ons leverbaar. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Heb je ook al een kijkje genomen bij onze uitgebreide selectie tweedehands Triumphs & Benelli's?

Scrambler 1200 XE

EUR 17.900,00
TRIUMPH Scrambler 1200 XE
Bouwjaar: 2019
Kilometerstand: 0

Street Scrambler

 

NIEUWE
STREET SCRAMBLER

De mooie stijl van de Street Scrambler, de stoere offroad-uitstraling en de coole veelzijdigheid hebben wereldwijd voor een fenomenale reputatie gezorgd. En nu voegen de verbeteringen voor 2019 een nieuwe dimensie toe aan de prestaties, functionaliteiten, comfort en stijl voor een van de meest toegankelijke en eenvoudig te hanteren moderne klassiekers van Triumph.

Met een aanzienlijk vernieuwde 900cc twin Bonneville-motor voor meer vermogen, uitrusting met hogere specificaties met nieuwe toonaangevende technologie, hoogwaardige details en afwerking, en een nog mooiere en opvallende scrambler-look, is het resultaat een nieuwe generatie Street Scrambler die nog leuker is om te rijden dan ooit tevoren.

 

UPDATE VOOR HOGERE PRESTATIES

De Bonneville 900cc-motor van de nieuwe generatie biedt meer vermogen en betere prestaties en is bijgewerkt met een nieuwe magnesium kleppendeksel, een nieuwe lichtgewicht krukas, een geoptimaliseerde koppelingsdeksel en een lichtere koppeling. Deze aanzienlijke upgrade van de motor levert 10 pk meer piekvermogen, een toename van 18% ten opzichte van de Street Scrambler van de vorige generatie en een nieuwe hogere toerentalgrens van 7500 tpm, allemaal ontworpen en afgestemd om nog meer te leveren bij lage toeren en over het hele toerenbereik.

VOOR EEN NOG BETERE RIT

Deze nieuwe generatie motorfietsen brengt een aanzienlijk verbeterde specificatie met zich mee.  Naast de bijgewerkte Bonneville twin-motor met 18% meer piekvermogen, geven de nieuwe Brembo-voorremmen van de 2019 Street Scrambler uitstekende remkracht, meer controle en nog meer gevoel, terwijl nieuwe cartridgevorken (met Scrambler-achtige rubberen voorvorkmanchetten) een veerweg van 120 mm bieden die geschikt is voor elk type weg.  De klassieke, grote spaakwielen en dual-purpose Metzeler Tourance-banden die standaard zijn aangebracht, dragen bij aan de uitstekende rijpositie en het kenmerkende silhouet van de Street Scrambler.

 

meerprijs kleuren;
matt lak + € 175,-
2 tone lak + € 350,-

Specificaties
VoertuigID: Scrambler 1200 XE
Conditie: nieuw
Geen locatie beschikbaar
Let op! Geld lenen kost geld.

Je nieuwe motor liever gespreid betalen?
Dat kan met Findio voor motor!


Betaal je motor in termijnen
Heb jij bij ons de perfecte motor gevonden? Dan kun je er ook voor kiezen om deze in termijnen te betalen in plaats van het hele aankoopbedrag in n keer te voldoen. Onze financieringspartner Findio voor motor maakt dit mogelijk. Door je motor per maand te betalen, kun je je spaargeld op de bank laten staan of er iets anders leuks mee doen.

Met Findio voor motor kun je rekenen op:
  • een vaste scherpe rente van 5,9% tot 15.000 en 4,9% vanaf 15.000,
  • altijd kosteloos vervroegd aflossen,
  • een vaste looptijd naar keuze,
  • een vast maandbedrag, zodat je van tevoren weet waar je aan toe bent.

Klik HIER of op de banner om het maandbedrag van jouw motor te berekenen en een vrijblijvende aanvraag te doen.

Banner Findio
Rekenvoorbeeld Findio


Findio voor motor
Bij Findio voor motor staat het klantbelang voorop. Jouw wensen en persoonlijke financile situatie neemt Findio voor motor als uitgangspunt. Dit betekent dat je kunt rekenen op eerlijk advies en passende oplossingen. Vanzelfsprekend kun je met al je vragen bij Findio voor motor terecht.

Findio voor motor is specialist in de financile dienstverlening voor de mobiliteitsbranche en een handelsnaam van Ribank N.V., met meer dan 50 jaar ervaring in mobiliteit. Kredietgever Ribank is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Amsterdam onder nummer 300.95.283 en geregistreerd bij de Autoriteit Financile Markten (AFM) onder nummer 12010739. Toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Financieringsmaatschappij Ribank is een onderdeel van Crdit Agricole Consumer Finance Nederland B.V. (CA CF NL), marktleider in consumentenkrediet in Nederland. CA CF NL is op haar beurt weer een dochter van Crdit Agricole S.A., een van de grootste financile instellingen ter wereld.
Contact info
Owner Suzanne, rat@brabantmotors.nl

Grave

2°C

Overwegend bewolkt

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik op akkoord om door te gaan met het bekijken van deze website.